Mergi la conţinutul principal
Proiectul DInSAd – Output 2, Jocul

Proiectul DInSAd – Output 2, Jocul de cărți

Cele patru țări partenere vor produce: 1 joc de societate cu metodologia sa, ghid pentru mentori și jucători, 4 rapoarte naționale de validare a jocului, un raport european de validare a jocului.

Jocul își propune să consolideze capacitatea adulților de a utiliza în mod eficient instrumentele digitale ca o condiție prealabilă pentru a-și îmbunătăți viața personală și profesională, reducând astfel semnificativ tendința divizării digitale intergeneraționale.

Jocul este format din 6 câmpuri de învățare, fiecare câmp corespunde unui subiect nou de studiu. Fiecare câmp include sarcini pe care participanții trebuie să le îndeplinească folosind cărți de joc care îi vor ajuta pe jucători – prin imagini – să se familiarizeze și să memoreze pașii pentru atingerea obiectivului.

Învățarea utilizării computerelor și a tehnologiei nu a fost niciodată mai ușoară, la orice vârstă.

Scopul jocului:

● Participanții vor învăța despre metodele de bază și principiile de lucru cu computerul și internetul, vor obține cunoștințe teoretice;

● Participanții dobândesc cunoștințe practice despre cum să lucreze singuri cu computerele și internetul

● Participanții dobândesc abilități de utilizare a computerului și internetului pentru a-și ușura viața de zi cu zi (facturare la utilități, servicii bancare online, cumpărături online, e-mail etc.).

Jocul de cărți Dinsad îi va ajuta pe jucători să memoreze fiecare pas cu ajutorul imaginilor și simbolurilor.

Ianuarie 2021
Partenerii proiectului Dinsad au finalizat definiția conținutului jocului de cărți. Totul este decis: culori și fonturi, imagini și sarcini. Lucrăm la traduceri și în câteva săptămâni, jocul va fi tipărit, gata de testare. Câțiva pași și chiar și pentru adulții mai în vârstă, IT devine jocul copiilor!

Sunteți gata de joc?
Jocul este format din 6 câmpuri, fiecare câmp corespunde unui subiect nou de studiu. Fiecare câmp include sarcini pe care participanții trebuie să le îndeplinească folosind cărțile de joc. Este nevoie doar de șase pași pentru a deveni digital!

Tags

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.