Mergi la conţinutul principal
Proiectul WISE Project - IO2 European Training Module

Proiectul WISE - Modulul de Instruire European IO2

În perioada octombrie și noiembrie 2020, partenerii au lucrat la Modulul European de Formare IO2: Ce sunt întreprinderile sociale și de ce le permit femeilor să-și dezvolte propriile oportunități pe piața muncii.

Educatorii pentru adulți vor oferi ca suport de instruire Material de învățare / predare / instruire - Manual / manual / material de îndrumare care va permite femeilor din grupurile marginalizate să înțeleagă mai bine călătoria pe care o fac femeile care conduc întreprinderile sociale actuale, ce le motivează și ce sprijin le oferă au nevoie pe tot parcursul călătoriei lor de a începe și de a-și desfășura propriile întreprinderi / afaceri sociale.

Elevii vor dobândi o înțelegere a etapelor cheie ale dezvoltării întreprinderilor sociale, inclusiv alegerea structurii juridice potrivite, stabilirea obiectivelor sociale, planificarea afacerii, dezvoltarea unor fluxuri de finanțare durabile.

Modulul de formare constă dintr-o varietate de materiale de informații, jocuri și exerciții pentru a dezvolta abilități legate de ocuparea forței de muncă, pentru a facilita accesul la oportunitățile pieței muncii și pentru a depăși barierele în calea incluziunii sau pentru a dezvolta oportunități de întreprindere.

Vă invităm să consultați materialele de pe site-ul ANUP International www.anupinternational-dalles.ro începând cu luna februarie, când vom organiza o sesiune de instruire pentru educatorii de adulți.

Tags

Utilizam cookies pe acest site pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

De asemenea, folosim servicii de analiza si publicitate.